Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Polítiques editorials

Condicions de l'accés obert

Aquesta revista proveeix accés lliure immediat al seu contingut sota el principi que posar investigació a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix un major intercanvi de coneixement global. Als usuaris se’ls permet llegir, descarregar, distribuir, imprimir, reproduir parcialment, buscar o fer un enllaç als textos sense demanar permís previ a l’editora o a l’autor/a.

La revista està subjecta a una llicència de reconeixement Creative Commons Attribution 4.0 Unported License.

 

Objectius i temàtica

RUTA Comunicación publica treballs acadèmics de l’àrea de les ciències de la comunicació, així com treballs d'altres disciplines que tractin aspectes relacionats amb la comunicació.
Es publiquen, prioritàriament, treballs d’investigadors en procés de formació —estudiants de doctorat o màster— o articles derivats de tesis doctorals encara no llegides o publicades. Per això, els articles que es desitgin publicar han d’estar avalats per la signatura d'un doctor, sigui director de la tesi de l'articulista, tutor d’aquest o membre acadèmic de la universitat de procedència o del grup de recerca en què participa l'articulista.

 

Política de seccions

Introducció

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Articles

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Resum de tesis llegides

Activat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Informes

Activat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes