Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Nuevas de Indias. Anuario del CEAC

ISSN electrònic: 2462-7291

Nuevas de Índias es centra en la historiografía i la literatura espanyol i hispanoamericana colonial, que abasta, a grans trets, els segles XVI–XVIII, de manera que arreenca amb una perspectiva multidisciplinar.

Les àrees de coneixement inclouen disciplines afins a la historia i la literatura com la filosofía, la ciencia política, el dret, la religió, l’antropologia o la mitología, l’arquitectura i l’urbanisme, l’arqueologia i l’ensenyament entre d’altres.

També es prendrà en consideració el debat cultural comú a Espanya i Amèrica, l’herència europea al Nou Món i els enfocaments teòrics i metodològics per examinar la historia literaria de l’època colonial a la llum dels estudis culturals.

Va adreçada, en primer lloc, als professors, investigadors i estudiants dels departaments de Filologia i Història Moderna i Contemporània; en segon lloc, als d’humanitats, dret, teología, antropología i altres disciplines relatives a la historia del llibre, arquitectura i urbanisme, geografía, iconografía i iconología, arqueología i música, als de les literatures en altres idiomes, especialment la francesa i l’anglesa.

El seu objectiu principal és la publicació d’investigacions originals i de qualitat acadèmica, amb una política d’edició basada al compliment dels indicadors de qualitat més riguroso a escala estatal i internacional.Vol. 2 (2017)


Portada