La intervenció educativa en el procés d'inserció laboral
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Gómez, Mercè. “La intervenció educativa en el procés d’inserció laboral”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 41, pp. 15-33, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165612.


Resum

La inserció laboral és un procés d'intervenció educativa, com un procés d'aprenentatge progressiu d'hàbits personals, d'habilitats socials, de competències bàsiques, professionals i transversals per al desenvolupament d'una ocupació que ha de portar la persona a la intregració social i a una vida autònoma. La inserció laboral per competències es proposa com a metodologia d'intervenció. Es fa una revisió de les competències necessàries dels professionals de la inserció laboral encarregars d'aquesta intervenció i que acompanyen en els diferents moments de presa de decisions sobre l'itinerari professional de les persones amb dificultats d'inserció laboral.

Paraules clau

acompanyament, competències, inserció laboral, inserció sociolaboral, inseridor/a laboral, itinerari d'inserció, tècnic d'ocupació Acompañamiento, competencias, inserción laboral, inserción sociolaboral, insertor/a laboral, itinerario de inserción, Técnico de ocupación
PDF
PDF (Español (España))