Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Comerç del llibre a Catalunya (2012-2013)

Joaquim Bejarano Ródenas

Resum


* cat: S’hi exposa el panorama actual del comerç del llibre a Catalunya, d’una banda, amb dades estadístiques sobre l’evolució de la producció i la venda de 2010 a 2013 i, de l’altra, amb l’observació de les tendències del sector editorial català i de les llibreries. També es fa referència a altres aspectes com ara la difusió, l’exportació i els llibres més venuts a Catalunya el darrer any.

* cast: Se expone el panorama actual del comercio del libro en Cataluña, por un lado, con datos estadísticos sobre la evolución de la producción y la venta de 2010 a 2013 y, por otro, con la observación de las tendencias del sector editorial catalán y de las librerías. También se hace referencia a otros aspectos como la difusión, la exportación y los libros más vendidos en Cataluña el último año.

* eng: This article examines the current state of the book industry in Catalonia, reviewing production and sales growth in the period from 2010 to 2013 and examining the trends in the publishing sector and in book selling. It also looks at marketing and publicity campaigns, exports and the best-selling books in the year 2013.

Text complet: PDF