Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Núm. 15 : juny 2017

Editorial

Aquest número (p. 5-6)
Terminàlia. Consell de Redacció
Text complet
 

Articles

Petit viatge per la terminologia de l'alimentació i la gastronomia: trenta anys de neologismes (p. 7-14)
Montserrat Serra Figueras
Text complet
 
La estructura cognitiva de la variación terminológica : el papel de la clase conceptual en la denominación de los conceptos especializados (p. 15-26)
Sabela Fernández-Silva
Text complet
 
Light Nouns and Term Creation in Basque (p. 27-37)
Igone Zabala
Text complet
 

Entrevista

Terminàlia parla amb... Carme Ruscalleda i Serra, primera xef catalana que aconsegueix set estrelles Michelin (p. 38-41)
Terminàlia. Consell de Redacció
Text complet
 

Dossier

Gastronomia i terminologia: Aliments: velles i noves tècniques, mots nous i vells (p. 42-44)
Estanislau Fons i Solé, Olga Martín Belloso
Text complet
 
Gatronomia i terminologia: Terminologia en l'àmbit de l'antropologia de l'alimentació (p. 45-47)
Joan Ribas Serra
Text complet
 
Recursos terminològics sobre gastronomia (p. 48-50)
Text complet
 
Gastromots (p. 51)
Text complet
 

Espai de trobada

Els sabors del món al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet (p. 52-56)
Conxita Ripollès, Alexandra Sans, Pilar López, Carles de Rosselló
Text complet
 
La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (p. 57-58)
Marta Vila Rigat, Axel Bidon-Chanal Badia, Àngels Egea i Puigventós
Text complet
 
La terminologia del torró (p. 59-60)
Isabel Santamaría
Text complet
 

Semblança

Isidra Maranges i Prat (1919-2012) : un estudi de la terminologia de la cuina medieval (p. 61-64)
Àngela Bàguena i Maranges
Text complet
 

[Altres]

Activitats i publicacions de la Societat Catalana de Terminologia (p. [65])
Text complet