Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

2011: 13 : núm. 2 (desembre 2011)

13 : núm. 2 (desembre 2011)

Articles

Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya PDF
Clara Vilamajó Llobera, Xavier Flotats Ripoll 3-10
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009) PDF
Jordi Valls Alcayde, M. Carmen (María Carmen) Barco Guijarro 11-16
Cafè, nutrició i salut PDF
Marc Rubio Celorio 17-24
La Recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d'informació públiques PDF
Llorenç Arguimbau Vivó, Cristina Ruiz Abella, Maria Rodríguez Palmero, Montserrat Rivero Urgell 25-41
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari PDF
Inés Alegre Tort-Martorell 42-45
Química alimentària: ciència versus cultura PDF
Josep Alfonso Canicio, Pere Castells Esqué, Claudi Mans i Teixidó, Olga Martín Belloso, Josep Obiols i Salvat 46-53

Editorial

Recerca alimentària a Catalunya PDF
2

Entrevista

Abel Mariné i Font PDF
54-58