Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Polítiques editorials

Condicions de l'accés obert

L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.

 

Objectius i temàtica

Fair Play. Revista de Filosofia, Ètica i Dret de l'Esport és una revista electrònica dedicada a l'anàlisi interdisciplinari del esport des del punt de vista de la filosofia, l'ètica i la reflexió teòric-jurídica. Al costat de la preocupació filosòfica, la revista acull també temes d'índole jurídic donada l'evident connexió que sorgeix en moltes ocasions amb les cuestiónses filosòfiques. La revista està dirigida principalment a investigadors, professionals i estudiants avançats. Té una periodicitat semestral a l'abril i a l'octubre.

 

Política de seccions

Articles

Política

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Reseñas de libros

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Notes

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes
 

Procés de revisió de persones expertes

Tots els articles hauran de ser originals, inèdits i no han d'estar en curs de publicació. Són sotmesos a un procés de revisió cec per pars.

 

Arxivament

Aquesta revista utilitza el sistema LOCKSS per a crear un sistema d’arxivament distribuït entre les biblioteques participants. Aquest sistema permet a les biblioteques crear arxius permanents de la revista amb finalitats de conservació i restauració. Més...