Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Educació social: revista d'intervenció sòcioeducativa

ISSN electrònic: 2339-6954

ISSN paper: 1135-805X

Educació social vol contribuir a la reflexió teòrica, al debat metodològic i a l'intercanvi d'experiències en el camp de l'Educació Social, no tan sols des d'una perspectiva professional sinó també acadèmica i científica.

Es publica també en castellà amb el títol Educación social (ISSN 1135-8629).

Aquesta publicació ha estat publicada en paper fins el número 52 amb ISSN: 1135-085X per l’edició en català i ISSN: 1135-8629 per l’edició en castellà.

Hem procedit a la fusió de les dues edicions de la revista i actualment només es publica en format electrònic i ha passat a ser una única publicació sota el nom Educació Social: revista d’intervenció socioeducativa amb ISSN: 2339-6954 i edició bilingüe (català i castellà).

A l’ entrar a la revista, apareix per defecte la versió en català i la portada de l’últim número publicat però només canviant l’idioma del menú de la dreta trobareu la versió en llengua castellana. També es poden consultar els resums i paraules clau en anglès.

En el menú superior de la pantalla podreu consultar tots els números de la revista si entreu a l’apartat “números publicats”.

Cuando se entra en la revista, aparece por defecto la portada de la versión catalana pero simplemente cambiando el idioma del menú de la derecha aparece la versión en lengua castellana. También se pueden consultar los resúmenes y las palabras clave en inglés.

En el menú superior de la pantalla se puede consultar todos los números de la revista si se entra en el apartado “ Archivos”.


Núm. 57 (2014): Pedagogia social comunitària i exclusió social


Portada