El barri del Raval. Experiències educatives del treball en xarxa
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Rengel, Maria. “El barri del Raval. Experiències educatives del treball en xarxa”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 32, pp. 93-104, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165524.


Resum

En aquest article fem, primer, una breu descripció històrica i sociològica del barri del Raval situat al Districte de Ciutat Vella de Barcelona, així com una descripció de la xarxa educativa de que disposa, amb la idea de contextualitzar el territori on es desenvolupen les experiències. En una segona part expliquem quatre línies d'actuació educatives diferents que mostren com l'educació formal i l'educació no formal i informal es complementen amb l'objectiu de millorar les condicions socials i formatives dels nostres infants i joves.

Paraules clau

col·laboració, coordinació, escolarització compartida, reforç escolar, relació entre entitats, treball en xarxa collaborarion, coordination, shared schooling, school support, relationship between entities, work in network colaboración, coordinación, escolarización compartida, refuerzo escolar, relación entre entidades, trabajo en red
PDF
PDF (Español (España))

Referències

Revista Barcelona Societat (núm. 9). Ajuntament de Barcelona. Any 1998

Dossier de Serveis Socials del Raval. Serveis Personals de Ciutat Vella. Any 2002.

Memoria de la Divisió dels Serveis Personals de Ciutat Vella. Anys 2003 i 2004

Pla per a la Llengua i la Cohesió Social. Departament d'Educació. Any 2004