"El cercle que mai no es tanca": Utilització de la violència com a mitjà de comunicació
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Estopà, Cristina. “‘El cercle que mai no es tanca’: Utilització de la violència com a mitjà de comunicació”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 23, pp. 122-31, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165427.


PDF
PDF (Español (España))

Referències

Arruabarrena, Mª; de Paúl, J. (1994), Maltrato a los niños en la familia. Ediciones Pirámide, Madrid.

Barudy, J. ( 1998), El dolor invisible de la in fancia. Una lectura ecosistémica del maltrato infantil. Ed. Paidós, Buenos Aires.

Corsi, J. ( 1994), Violencia familiar, una mirada interdisciplinaria sobre un grave problema social. Ediciones Paidós Ibérica S.A, Barcelona.

Dot, O. ( 1988), Agresividad y violencia en el niño y el adolescente. Grijalbo, Barcelona.

Edleson, J.; Eisikovits, Z. (1997), La Mujer golpeada y la família. De Granica S.A, Buenos Aires.

Ferreira, G. (1991), La mujer maltratada. Un estudio sobre las mujeres víctimas de la violencia doméstica. De Sudamericana, Buenos Aires.

Monge, LL.; Requena, C. ( 1991), Els maltractaments infantils a Catalunya. Detecció, intervenció i derivació de maltractaments infantils pels professionalsdel treball social. Barcelona: Direcció General d 'Atenció a la Infancia, Generalitat de Catalunya. Planeta, J. (1998), " Repensar la violencia: usos i abusos de la violencia com a forma de comunicació en nens i adolescents en situació de risc social", dins Educació Social, n. 10,92-106.

Rojas,M. (1995), Las semillas de la violencia. Espasa-Calpe, Madrid.