Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Educació social. Revista d'intervenció sòcioeducativa

ISSN electrònic: 2339-6954

Aquesta publicació s'ha publicat en paper fins al número 52 amb ISSN: 1135-085X per a l'edició en català i ISSN: 1135-8629 per a l'edició en castellà.

Recentment hem procedit a la fusió de les dues edicions de la revista i actualment només es publica en format electrònic. Ha passat a ser una única publicació sota el nom Educació Social. Revista d'Intervenció Socioeducativa amb ISSN: 2339-6954 i edició bilingüe (català i castellà).

Quan s'entra a la revista, apareix per defecte la portada de la versió catalana però simplement canviant l'idioma del menú de la dreta apareix la versió en llengua castellana. També es poden consultar els resums i les paraules claus en anglès.

En el menú superior de la pantalla es poden consultar tots els números de la revista si s'entra a l'aparat "Números publicats".

 

Periodicitat: aquesta revista es publica cada 4 mesos.

 

Editada per la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere TarrrésUniversitat Ramon Llull.

 

La revista està indexada en:

Carhus plus+ 2014, MIAR, DICE, INRECS, RACO, Latindex, REDINED,RESH, DIALNET, CIRC, PSICODOC, ISOC.


Avisos

 

CALL FOR PAPERS NÚM. 65 : EDUCACIÓ SOCIAL I ESPORT

 

 

Es convida a la participació en el proper monogràfic de la revista que es dedicarà a Educació Social i Esport. S’acceptaran articles que aprofundeixin teòricament sobre l’ús i el sentit que pot tenir l’activitat física en l’educació social, recerques on s’aportin dades sobre els beneficis de l’esport en algun sector específic de població o experiències d’èxit on es posi de manifest l’ús de l’activitat esportiva des de la perspectiva de la intervenció socioeducativa.

La data màxima de lliurament dels originals és el 30 de gener de 2017.

 
Enviat: 2016-12-16
 
Més avisos...

Núm. 63 (2016): Educació Social i gènere


Portada