Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

Detalls de l’autor/a

Carreté, Kildo

  • 2007: Núm.: 46 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Artesania popular. Els cabassera d'Alfara de Carles. Entrevista a Nati Artigas i Fontanet
    Detalls    PDF
  • 2006: Núm.: 43 - Bibliografia
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Els camins del Port. De font a font
    Detalls    PDF
  • 2006: Núm.: 43 - El CETA visita Gandesa
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Dues excursions a l'entorn de Gandesa
    Detalls    PDF
  • 2007: Núm.: 45 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Plantes remeieres de la Terra Alta
    Detalls    PDF
  • 2005: Núm.: 42 - El CETA visita Arnes
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a Xavier Pallarès Povill, alcalde d'Arnes
    Detalls    PDF
  • 2005: Núm.: 42 - El CETA visita Arnes
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Sis excursions curtes a l'entorn d'Arnes
    Detalls    PDF
  • 2004: Núm.: 41 - El CETA visita el Pinell de Brai
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a l'alcalde de el Pinell de Brai
    Detalls    PDF
  • 2004: Núm.: 41 - El CETA visita el Pinell de Brai
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Una Ullada al Pinell de Brai
    Detalls    PDF
  • 2004: Núm.: 40 - El CETA visita la Pobla de Massaluca
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a Josep Domènec, alcalde de la Pobla de Massaluca
    Detalls    PDF
  • 2004: Núm.: 39 - El CETA visita Caseres
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a Josep Maria Peris i Ferrer, Alcalde de Caseres
    Detalls    PDF
  • 2004: Núm.: 39 - El CETA visita Caseres
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Any 2004. Una primavera excepcional per a la flora del Port
    Detalls    PDF
  • 2003: Núm.: 38 - El CETA visita Horta de Sant Joan
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Port o ports?
    Detalls    PDF
  • 2003: Núm.: 37 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Els darrers carros, un comiat històric
    Detalls    PDF
  • 2003: Núm.: 38 - El CETA visita Horta de Sant Joan
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    les roques de Benet i el seu entorn
    Detalls    PDF
  • 2003: Núm.: 37 - El CETA visita la Fatarella
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista amb Josep Suñé i Blanch, alcalde de la Fatarella
    Detalls    PDF
  • 2002: Núm.: 36 - El Ceta visita Vilalba dels Arcs
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a Joaquim Vidal i Lluís, alcalde de Vilalba dels Arcs
    Detalls    PDF
  • 2002: Núm.: 35 - El Ceta visita Corbera d'Ebre
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista al'alcalde de Corbera d'Ebre, José Luis Gamero González
    Detalls    PDF
  • 2001: Núm.: 33 - El Ceta visita Bot
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a Francisco Morelló , alcalde de Bot
    Detalls    PDF
  • 2001: Núm.: 33 - El Ceta visita Bot
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Antoni Cortés i Manyà, un botenc de socarrel
    Detalls    PDF
  • 2001: Núm.: 33 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Terranyes, records i vivències d'un arnerol
    Detalls    PDF
  • 2000: Núm.: 32 - Miscel·lània de Prat de Comte
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Miscel·lània de Prat de Comte
    Detalls    PDF
  • 2001: Núm.: 34 - El Ceta visita Batea
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Entrevista a Joaquim Paladella, alcalde de Batea
    Detalls    PDF
  • 2000: Núm.: 31 - La via verda
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Les vies verdes
    Detalls    PDF
  • 1999: Núm.: 30 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Raïms a Catalunya
    Detalls    PDF
  • 1996: Núm.: 23 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    La serra de l'espina, columna vertebral del Port septentrional
    Detalls    PDF
  • 1994: Núm.: 19 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    La Cova del Moro al terme d'Arnes
    Detalls    PDF
  • 1995: Núm.: 21 - Temàtica històrica, social, i de costums
    Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta
    Annex a la Cova del Moro
    Detalls    PDF