Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO)

1988: Núm.: 11 Quarta sèrie

Núm.: 11 Quarta sèrie

Articles

Microscòpia aplicada als aliments per al bestiar PDF
David Clúa i Samper, Sergi Gàmiz i Ribelles, Josep M. Arranz i Cortès, Manel Fabregat i García 3-9
Línies de recerca en bioquímica d'aliments a l'escola superior d'agricultura de Barcelona PDF
Ramon Clotet i Ballús 11-18
Paper de Lactobacillus sake i Lactobacillus curvatus en la maduració del fuet PDF
Ignasi Guix i Huguet, Rosa Carbó i Moliner, Enric Bota Prieto, Josep Sancho i Valls 19-31
Relación entre las características de calidad y las medidas de estabilidad rancimat en aceites de oliva PDF
J. Papaseit Totosaus, P. Cabré Cabré 33-41
Componentes de la producción en un cultivo de Vicia Faba sometido a fertilización nitrogenada PDF
Carmen Bergareche, Dolors Vidal, Esther Simón 43-58
Evolución química de los zumos de naranja durante su almacenamiento PDF
L. Guerrero, F. Ventura, Enric Bota Prieto 59-73